3 Şubat 2009 Salı

Captain Returns

Robbie Keane de Londra'ya donen bir baska isim oldu ara transfer donemi sonunda. Sezon basinda 23 milyon euro karsiliginda gittigi Liverpool'dan, Tottenham'a 14.5 milyon euro karsiliginda dondu. Spurs'un bu sezon geri aldigi ucuncu oyuncusu. Daha once Chimbonda'yi Sunderland'den ve Defoe'yi Portsmouth'tan geri almislardi. Hayirli olsun, Tottenham yine eski guclu hucum hattina kavustu. Kisa Liverpool macerasi hic yaramamisti Robbie'ye. Ait oldugun yerde tekrar eski gunlerine donmen dilegiyle...

Andrei The Russian 3


Sonunda transfer gerceklesti. Bu transferin ilk postunu yaklasik 1 ay once girmisim. Andrei Arshavin sonunda kuzey Londra'da. 23 numarali formayi giyecegi aciklandi kulup tarafindan. 15 milyon pound ve ileride odenecek 1.5 milyon pound karsiliginda gorusmeler mutlu sonla bitti. Arshavin'in biraz abartildigini dusunenlerdenim ama eger Arsenal'i bu zor durumdan yukarilara tasirsa gozumde daha iyi yerlere gelir Londra'nin yeni Rus'u.

2 Şubat 2009 Pazartesi

Tacsiz Kral



Dogum gunun kutlu olsun en buyuk Galatasarayli

Jo


Bugun bir yolunu buldum, biraz zor olsa da bu postu yazdim. EPL'nin istikrarli takimi Everton, Manchester City'den Jo'yu sezon sonuna kadar kiralamis. Transfer doneminin en aktif takimi artik fazlaliktan boyle yollarla kadroyu biraz bosaltiyor. Sezon basindan 20 milyon pound gibi bir rakama Moskova'dan Manchester'a getirilmistik Shinawatra zamaninda. Simdi Dubaililer 20 milyon da neymis diyip, Liverpool yolunu uygun gormusler ona. Sezon sonuna kadar Everton'da 11 numara giyecek Jo. Partneri Yakubu'yu alisirsa rakipler icin aci cektiricek bir hucum ikilisi olur. 

1 Şubat 2009 Pazar

Ozur


Hastalik ve tatil ayni anda, bir sure yazamayacagim.
Takip edenlerden ozur dilerim.
8'inde donuyorum.