8 Şubat 2009 Pazar

Marcelo Carrusca



2006 - 2007 sezonu basinda Galatasaray'a buyuk umutlarla gelmis bir baska futbolcu. Galatasaray'in transfer politikasinin bu sezon gibi olmadigi donemlerde, adi duyulmamis, Guney Amerikali futbolcular bir heyecan uyandirirdi taraftarda. Kivircik saclariyla ve 16 numarali formasiyla Marcelo'da heyecanla beklenmisti. Klasik antreman performanslari sonrasi yapilan yorumlar ve umutlarla beklenmisti o da. Yumusak bilek dendi, oldurucu ara pas dendi, Alex gibi dendi. Benim hatirladigim tek sey toplari gogusuyle alirkenki estetigi. Ilk geldigi zaman yeni Ribery denilip 5 yillik imza attirilmisti. Maclarda cok yer alamasa da her zaman bir umuttu Carrusca. Arda Turan'in Mlada Bolesav maci sonrasinda kendini duyurmasi ve kanitlamasi Carrusca'nin sonu oldu. Bir Turk'un yildiz olmasi herkesin tercihi olacagindan Carrusca hic yer bulamadi takimda. O kadar yedek kalmasina ragmen, neredeyse hic oyuna girememesine ragmen, hem hep calisti hem de taraftar icin bir umut oldu. Herkes onun patlama yapmasini bekledi 2 sezon boyunca. Her transfer doneminde bir takima kiralik gidisi konusu acilsa da bir turlu gidememisti. Bu sezon basina kadar tabi. Bu sezon basinda Cruz Azul'a kiralik giden Carrusca'nin kaderi orada da degismedi. Meksika liginde ve CONCACAF'ta toplamda 4 kere 11 baslamis ve 7 kere de sonradan oyuna girmis. Sure aldigi maclarda 1 gol atip 1 asist yapmis Carrusca. Sezon sonunda Galatasaray'a donecek. Bu adamda bir gariplik var, ne gol atiyor ne asist yapiyor kisaca hic bir sey yapmiyor, kendini gosteremiyor ama insanlar umidi kesmiyor. Hep bir umut hep bir heyecan. Umarim sonunda gereken patlamayi yapar ve Ribery'den kazanilamayan Marcelo Carrusca'dan kazanilir.

2 yorum:

Ögeday Karabulut dedi ki...

Ben de aynı umudu taşıyorum para kazandırması açısından fakat pek o yolda gitmiyor kendisi. Konuyla ilgili ben de birşeyler karalamıştım.

http://penaltinoktasi.blogspot.com/2009/01/bir-kaliteli-kumas-vard-ne-oldu-ona.html

gsemre88 dedi ki...

bende ki bu umut ozellikle fm 2007 oynadiktan sonra olusmustu. Galatasarayla basaridan basariya kosarken sol kanadimda hep o vardi. gercekte hic bir zaman o performansa yaklasamasa da hep icimde bir umutla bekledim onun yildizlasmasini.