14 Ekim 2009 Çarşamba

Nam-i Deger Reis



Galatasaray tarihinin en agresif adamlarinin basinda gelir Vedat Inceefe. Biraz once Devler Ligi'nde gorunce eski gunleri hatirlatti bana. Bana gore en yakisikli Turk futbolcularinin basinda gelir. Uzun yillar boyunca Ebru Destan ile yasadigi iliskiyi hatirlatmak isterim. Saha disindaki bu sansina, ragmen saha icinde hep daha sanssiz olmustu. Kirmizi kartlar ve penaltilar en iyi yaptigi seylerdi. Arada sirada koridorda rakiplerini isirip ceza aldigi da olurdu. Butun bunlari soyledikten sonra Goztepe macinin 18. saniyesinde attigi golu unutmamak lazim tabi. Defanstan topu alisi, ilerleyisi ve vurusu, sahalarda ender gorulen goller sinifina kesinlikle sokabilecegimiz bir goldu. Galatasaray'dan ayrildiktan sonra 3 yil da Vestel Manisaspor formasi giydikten sonra futbolu birakti Vedat. Basarisiz bir dizi deneyimi oldu ve eski sertligiyle artik Devler Ligi'nde izliyoruz kendisini.

2 yorum:

medyafutbol dedi ki...

lugano=vedat
terimin ikinci ligden keşfettiği! topçulardan biri.yıldız adayıydı ama olmadı.en önemli özelliği çabuk hızlı olmasıydı.vede penaltı yaptırması tabi.

M.T dedi ki...

Dün Devler Ligi'ni izlerken soyunma odasında Erman hocaya salladı uzun bir süre. Tam soyunma odasından çıkarken de ''biz eski futbolcuyuz, yeni değiliz'' dedi. Muameleden hoşlanmamış anlaşılan.