30 Ocak 2009 Cuma

Ask For More !



Yilin takimi tartismasiz Barcelona. Inanilmaz bir ritim yakalandi takimda, herkes kimin nerde oldugunu, oraya atilirsa nasil sonuclanacagini biliyor. Barcelona bu kadar iyi olmakla yetinmek istememis, daha da fazlasini istemis Laporta. Bayern Munich'in kapisini calmislar, dunyanin bir numarali sol beki Lahm ve Galatasaray'in 180 bin euro icin kacirdigi Franck Ribery icin. Istegin ciddi oldugunda israr edilince, fiyatlar belirlenmis. Bayern Lahm icin 25 milyon euro, Ribery icin 35 milyon euro istemis. Bu gorusmeler sezon sonu icin tabi. Bir dusunelim, Dani Alves - Puyol - Pique - Lahm defansi, Iniesta - Xavi - Yaya Toure uclusu ve Messi - Ribery - Henry. Iyi sanslar Pep.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

olası ileri 3lü olarak ribery-messi-henry yazmışsın. eto'o yu naptın onu merak ediyorum:) yaş itibarıyla henry yerine eto ilerde olur sanki. ayrıca ribery, messi'yi sağ kanattan sol kanada atma lüksüne kesinlikle sahip olamaz. eğer barcelona'ya gelecekse "sağ kanatta oynamaya çalışan arda sendromu"na kapılabilir bence.

gsemre88 dedi ki...

Eto'o sorunlu bir futbolcu oldugu icin sezon sonu gonderilebilir bence.Yaklasik 2 - 3 hafta once Guardiola'nin disiplinsiz davranislari yuzunden antremandan attigini unutmayalim. Her seyin duzgun gittigi bir takimda cikacak tek sorunlu sesin sesi kesilebilir. Messi gibi yetenekli bir futbolcuya sag sol farkedecegini de dusunmuyorum.