22 Mart 2009 Pazar

Post Match : Galatasaray - Eskisehirspor


Firsatlari tepmede Galatasaray'dan daha basarili bir takim yoktur herhalde. Butun rakiplerinin puan kaybettigi haftada, kendi sahanda maglup olmak her takimin yapabilecegi bir sey degil. Maca gelirsek, gelinecek pek bir sey yok. Ilk yarida Kewell'in bir kafasi var, Umit Karan'in bir pozisyonu var, Baris'in karambolu var bir de Eskisehir'in golu var o kadar. Gosterilen gereksiz kirmizi karta deginmeye gerek duymuyorum cunku bu sadece hakemin futbolun icinden gelmemesinden kaynaklaniyor. Galatasaray'in keyif veren, heyecanlandiran futbolundan eser kalmadi. Bunda en buyuk etken 4lunun bozulmasi. Sahada hicbir sey yapmiyor, yapamiyor Galatasaray. Ne atilan bir ara pas var, ne bir ayaga kaldiran olay. Galatasaray'in sezon basinda iyi antreman yapmadigi haftalardir acik acik goruluyor. Ligin en yorgun takimi tartismasiz Galatasaray. Milli takim arasinin cok iyi gelecegini cok iyi dusunuyorum. Bu mactan sonra Eskisehir'i tebrik etmek lazim. Herkes gibi onlarda Galatasaray'i cok iyi cozmus ve ona gore oynayinca da galibiyeti hak ederek aldilar. Lincoln'u Hamburg macindan sonra sildigim icin bu macta oynamamasindan ben rahatsiz olmadim. O da bitirmis gibi zaten Galatasaray'i kafasinda. Sakatim demesine ragmen, Arda'dan daha sakat olduguna inanmiyorum. 
Emre Asik ve Arda yine cikip aslanlar gibi mucadele ettiler, onlari gonulden tebik ediyorum. Ayhan'in ne kadar yorgun oldugunu, son maclarda yaptigi basit hatalardan anlayabiliyoruz. Sakatlik, ceza demeden kole gibi oynadi haftalardir ama o bir yere kadar. Aydin Yilmaz, gereksiz bir sekilde sisirilmis bir balon tadi veriyor artik. Hicbir sey yapamiyor sahada. Galatasaray'in tek gol gucu Baros. Oynamadigi maclarda Galatasaray pozisyona bile giremiyor neredeyse. 9 haftada 9 galibiyet dese de Bulent Korkmaz, boyle bir sey olabiliecegine inanmiyorum. Umarim yanilirim. Eskisehirspor'u tekrar tebrik ediyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hiç beğenmiyorum bülent hocanın kadrosunu lincolnü almanya maçında küstürdü.. ondan geçtim oyuncu değişiklikleri çok mantıksız bakalım nereye kadar gidecek..

gsemre88 dedi ki...

1. degisiklik hucum hattini guclendirmek icin, 2 yarim 1 tam mantigiyla dusunmus olabilir ama tutmadi.

2. degisiklik kanat organizasyonlarini zenginlestirmek icin yapilmis olabilir. Tek isleyen kanat Arda, o da islemeyince hic olmuyor ama Aydin hic bir zaman islemiyor o da tutmadi.

3. degisiklik Hamburg macinda yapmasi gereken bir degisiklikti, icinde kalmis herhalde. Orta sahayi guclendirmek icin Mehmet Guven girdi ancak hic bir zaman tutmadigi gibi bugun de tutmadi.