2 Mart 2009 Pazartesi

Semih Kaya



Eger konusulanlar dogru cikar ve Fernando Meira Zenit'e transfer olursa, Bulent Korkmaz Galatasaray'a 91' dogumlu bir genci kazandiracak. Ayni Mustafa Denizli'nin 17'lik Bulent'i Galatasaray'a kazandirdigi gibi. Sezon basinda Arsenal ve Inter gibi buyuk kuluplerin talip oldugu bir genc, kotu bir oyuncu olamaz. Arsenal dunyanin en onemli scouting ekibine sahip. Eger onlarin bile ilgisini cekiyorsa Semih, illa ki Galatasaray'a yararli olacaktir. Gectigimiz aylarda kendisiyle yapilan 3 yillik sozlesme, ona guvenildiginin kaniti. Gecen sezon PAF macinda Fulya'da Besiktas'la oynanan macta basina gelen tekme ve sonrasinda gecirdigi zor ameliyat onu futboldan sogutmadi. Hirsli, saglam ve zeki bir defans oyuncusu oldugunu izledigim bir U-17 macinda anlamistim. Yollariniz acik olsun Semih ve Nando. Unutma bugunu, bu tarihi Semih. 


2 yorum:

bilog dedi ki...

Bu adamı çok tanımıyorum. Gerçekten yetenekli bir genç olabilir. Ama bu sezonu kaldıramayabilir düşüncesindeyim. Meira'yı gönderme işini sene sonu yaparsak takımda bu adamla birlikte 4 stoper kalır. İşte o zaman belki rotasyona girebilir diyorum.

gsemre88 dedi ki...

Meira'yi direk gonderip savunmayi Emre Asik ile 1 ayligina olsa bile 17 yasindaki bir gence birakmak cok riskli olur bencede. Sonucta UEFA Kupasinda final gibi hedefler varsa son derece tehlikeli olabilir, Semih adina da dusunursek, gencecik bir futbolcunun erkenden kaybedilmesine yol acabilir. ancak bir sekilde bu cok ovulen gencler kazanilmali. bunuda Bulent Korkmaz'in cok iyi yapacagina inaniyorum.