14 Haziran 2009 Pazar

Elveda Karatasli



Efsane donemden kalan son futbolcu da Galatasaray'dan koptu. Hasan Gokhan Sas, dun futbolu biraktigini aciklamis. Kendisine sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum. Her zaman o sahadaki biz, biz tribundeki o olduk. Hakeme itiraz ettigi zamanlarda ona kizsak da, aslinda ayni anda biz de tribunden hakeme kufur ediyor oluyorduk. Iste yillardir asamadigi sey buydu aslinda. Takima olan sevgisinden bir turlu taraftarliktan, profesyonellige gececek zamani bulamadi. Isyanlarinin, cirkefliginin nedeni maglubiyete olan baskaldirisindandi aslinda. 

Butun arkadaslari isim yaptiktan sonra Avrupa'ya kacarken, benim icin Galatasaray her seyden once gelir diyerek, birakmadi sevgilisini. Simdi gun geldi vazgecemedigi sevgilisi onu birakti. Bu kopartilmalarin dogru yerleri de var, yanlis yerleri de. AC Milan'a attigi kafa golu, Real Madrid macinda attigi gol, Brezilya'ya attigi, bir milleti kendinden geciren gol, Malatyaspor'a attigi muhtesem gol ve bunlar gibi Galatasaray tarihinde cok onemli yerleri olan goller. Ozleyecegiz seni Karatasli !

Galatasaray yonetimine de bir teklifim var, efsane kadronun uyelerinin neredeyse hepsi buruk bir sekilde ayrildi takimdan. Arsenal yetkilileriyle gorusup, 17 Mayis 2000'deki iki kadronun aynisi Turk Telekom Arena'da bir gosteri maci yapsa, boylece eski Galatasaraylilarin da o stadda bir anisi olsa ? Hayatlarinin en guzel gecesi, bir onceki en guzel geceyle bir karisirsa onlardan mutlusu olmaz bence..

Hiç yorum yok: