21 Ekim 2009 Çarşamba

Bizim Oglanlar



Fatih Terim'in ikinci Galatasaray macerasinin transferlerinden biriydi Gabriel Tamas. Yeni sistem, yeni ekol, yeni kadro, yetenekli gencler derken Fatih Terim ortaligi iyice karistirmisti. Hedef Romanya'ydi. Hagi ve Popescu'nun tavsiyleri sonucunda 3 futbolcu transfer edildi. Gabriel Tamas, Ovidu Petre, Florin Bratu birden kendilerini Galatasaray'da ve daha alisamadan Sampiyonlar Ligi'nde buldurlar. Eski kadrodan kalanlar, kotu sonuclardan sonra gelen yeni yabancilar derken icinden cikilmasi zor bir durumda bulmustu kendini Galatasaray. Sonrasinda toparlanmak biraz uzun surmustu.



Yarin oynanacak olan 2 Avrupa Ligi macinda, bu 3 futbolcuyu gorme sansimiz var. Tamas ve Bratu Dinamo, Petre'yse Steaua Bucharest formasi giyiyorlar. Yani Tamas - Bratu ikilisini Galatasaray', Petre'yi de Fenerbahce karsisinda gorebiliriz. Bu 3 futbolcunun isimleri duyunca aklima bir cok sey geliyor. Olimpiyat Stadi'ndaki Real Sociedad macinda Tamas'in Nihat'tan yedigi calim, Petre'nin Malatyaspor'a attigi muazzam gol, Bratu'nun Hakan ve Arif tarafindan dislanmasi... Yarin duygusal anlar bizleri bekliyor.


2 yorum:

Adsız dedi ki...

bratu hızlıydı hani

TA dedi ki...

o zamanlar manager olan becali nin getirdiği oyuncular.şimdinin figeri o zamanlar becaliydi.ama daha ucuzdu tabi. başka romenlerde geldi sanırım.lutu gibi.terimin ikinci dönemi tam bir fiyaskoydu ve romenlerin devri o zamanlar bitmişti.eğer başarılı olsalardı belki şimdi brezilyalılar yerine romenler olacaktı memlekette.