19 Ekim 2009 Pazartesi

Ibra'dan Hagi'ye



Zlatan Ibrahimovic, Barcelona'ya geldikten sonra kulubun dergisiyle bir roportaj yapar. Kendisine Barcelona'nin tarihi ve eski oyunculari hakkinda ne bildigi sorulur. Buyrun cevap:


"Some great stars have played for Barça. Ronaldo, Romario, Stoichkov, Hagi, Maradona, Ronaldinho..., they’re great names. Everyone knows them and becoming a part of that history is one of my objectives. Everyone wants to come to Barça but not just anyone can do that. "
Zlatan Ibrahimovic, Barcelona FC


5 yorum:

Adsız dedi ki...

bir de türkçesini anlasak, iyi olur di mi?

alessandro del piero dedi ki...

yalnız usta adam doğru konuşmuş o ayrı konu da, şu var ki ibra hagi'yi andı diye hagi büyümüş olmaz ama hagi ibra'yı anarsa ibra'nın adı büyümüş olur sanki.. buradaki nüansa dikkat etmekte yarar var derim naçizane :)

gsemre88 dedi ki...

Adsiz haklisin, ozur dilerim, hemen tercume ediyim :

" Bazi buyuk yildizlar gecmiste Barcelona formasi giydi. Ronaldo, Romario, Stoichkov, Hagi, Maradona, Ronaldinho, bunlarin hepsi buyuk yildizlar. Bu futbolculari herkes taniyor ve onlarin icinde oldugu tarihin icinde olmak hedeflerimden biri. Herkes Barcelona'da oynamak ister ama bunu herkes basaramaz."

Emre Yılmaz dedi ki...

Süper tespit alessandro !

Adsız dedi ki...

Zaten buradaki önemli nokta Ibrahimovic'in Hagi'nin adını anması değil.Diğer futbolcularla Hagi'nin adının aynı kıyaslama içinde geçmesidir.