27 Ekim 2009 Salı

Kendine Gel Milliyet !



Niye boyle haberler yaparlar, bu tur haberleri yapanlar neler dusunur hic anlayamiyorum. Iki haber de Milliyet'ten ve bu iki haberi de sadece Turkiye'de gorebilecegimizi dusunuyorum. Bir haberde Turkiye'de yasayan bir Brezilyali'nin kendi dilini konusabilen ya da ortak seyleri olan insanlarla neden konustugu tartisiliyor. Eger bu kare yurtdisinda ayni ligde, ulkenin en buyuk iki takiminda oynayan herhangi iki Turk futbolcusu arasinda olsa, "Lejyonerlerimizin dostca mucadelesi" olarak gecerdi. Daha o seviyede futbolcu cikaramayan bir ulkede boyle haberler yapilmasini normal karsilamak gerekebilir. Diger haberde ise yaklasik 50 maclik bir futbol sezonunda, bir futbolcunun 11 macta attigi gol sayisi, yillik maliyetine bolunuyor. Bu haberleri mantikli bulan insanlarin oldugunu sanmiyorum. Ozellikle ustteki haber gibi haberler yuzunden futbolda bir turlu baris ortami saglanamiyor. En ufak olayi buyutursek, futbolcularin da normal insanlar olduklarini unutursak kavga dolu, kufur dolu, keyifsiz maclar izlemeye devam ederiz !


2 yorum:

TA dedi ki...

saçma değerlendirmeler.dakikası bilmem kaç lira.medyanın bu halleri normal.spor medyası yerlerde ama siyasi medya yerlerde değilmi.oda yerlerde.zaten bizim medya milli değil.medyadan iyi şeyler beklemek beyhude.

f ı R a t dedi ki...

bi yerde daha okumuştum buna benzer bir yorumu ( bu haberle alakalı) sonunda şunu demiş. "İslam çupinin gazetesi bu mu?" gibi bir söz vardı.