30 Nisan 2009 Perşembe

4/2


Sampiyonlar Ligi yari finalinin diger macinda, Old Trafford'da Manchester United ve Arsenal karsi karsiya geldi. Cogu insan Manchester'in maci daha rahat kazanacagini tahmin ediyordu. Arsenal beklemedikleri kadar disli cikti. Ozellikle Almunia'nin etkili oyunu macin gol bakimindan kisir gecmesine neden oldu. 




17.dakikada O'Shea'in karambol golu Manchester'i galibiyete tasidi. Boyle onemli iki takimin karsilastigi bu denli onemli bir macta daha estetik ve hatirlanacak bir gol isterdi herkes. Mesela Ronaldo'nun ikinci yarida cektigi sut gol olsaydi, maca daha cok yakisacak bir gol olurdu. Ferdinand sakatlanip kaptanlik pazubandiyla cikti dunki macta. Barca'da asil kaptan oyuna girince pazubant ona veriliyor ve bu takdir ediliyor, Manchester'da kaptan pazubandini kolunda unutup cikabiliyor ve bir sorun yaratilmiyor. 



Barca biraz daha duygusal bir takim sanki. Manchester yillardir ayni kalitede calisan bir Mercedes gibiyken, Barcelona yeni alinmis bir Ferrari gibi geliyor bana. Bu iki takimi simdiden karsilastiriyorum cunku buyuk bir ihtimalle finalin adi Barca - Man Utd olacak. 


Manchester United : 1 - 0 : Arsenal

Hiç yorum yok: