8 Haziran 2009 Pazartesi

Elano Blumer



Manchester City'nin gelecegi parlak. Paralari bol, para pesindeki butun futbolculari getirebilecek guce sahipler. Su an sahip olduklari kadro da, azimsanacak bir kadro degil. Ancak kopmalar yasacanak gibi goruluyor. Bana gore o takimin tek bir yildizi var, o da Elano. Takimi cok iyi bir sekilde yonetebiliyor saha icinden. Attigi paslarla arkadaslarina her seyi hazirliyor. Uzaktan attigi sutlar ve frikikler tamamen ayri bir yetenegi. Shaktar gunlerinden beri takip ettigim bir futbolcudur Elano. Mark Hughes ile yasadigi sorunlar yuzunden takimdan ayrilmayi dusunuyormus. Takip edenlerin bildigi gibi son donemlerde zar zor oynuyordu City'de. Eger ellerinden kacirirlarsa, buyuk bir ihtimalle yerini dolduracak bir isim getirebilirler ama o getirdikleri futbolcu takima Elano kadar katki saglayabilir mi, takima alismasi ne kadar surer, bu sorulari dusunmeleri gerek. Umarim ayrilir Manchester'dan ve Bogaz kiyilarina dogru gelir...

3 yorum:

gelgidersin dedi ki...

Hadi hocam iyisin geldi senin adam.5 gün önce Elanoyu araştırırken görmüştüm bu yazıyı ahtım vardı gelirse yorum yazıcam diye :)

gsemre88 dedi ki...

Uyanir uyanmaz alinabilecek en guzel haberi aldim :) Direk aklima bu postum geldi ve kalbim temizmis dedim :) Artik gercekten "In Haldun We Trust" :)

gelgidersin dedi ki...

eee o zaman senden sağlam bir defans oyuncusu içinde yazı bekliyoruz :)