31 Mayıs 2009 Pazar

Sampiyonlar # 3



7 yillik Lyon hakimiyetini Laurent Blanc'in ogrencileri sonlandirdi. Bordeaux'nun bu sampiyonlugundaki kral, Yoann Gourcuff'tur. Zaten 15 milyon euro karsiliginda takiminda kalmis. AC Milan daha cok yanacak bence. Wendel'i, Chamakh'i, Diarra'yi, Gouffran'i, Cavenaghi'yi de unutmayalim. Tebrikler Bordeaux.

Besiktas'i zaten daha once tebrik ettim. Bir de bu kategoride tebrik edelim Kara Kartallari. Her futbolcusunu kullanabildigi icin butun futbolcular adina liderlerini tebrik etmek istiyorum. Tebikler Mustafa Denizli. Ayri bir tebrik, Yusuf Simsek'e. Bu tebrigin nedeni de kendi yarattigi ve attirdigi goller.

2009 FA Cup, finalde Everton'u 2-1'le gecen Chelsea'nin oldu. Louis Saha daha 1. dakikada Everton'u one gecirse de 20. dakikada Drogba ve 71. dakikada Lampard'in sol ayagiyla attigi gol kupayi Mavilere goturdu. Guus Hiddink'e tesekkurler tekrar etkili bir Chelsea yarattigi , Drogba'yi kendine getirdigi ve Malouda'yi tekrar yarattigi icin.

Son sampiyon ise, Almanya'dan. Herkesin koptu, birakti dedigi Werder Bremen, Diego'nun son macinda Leverkusen'i Mesut'un goluyle gecip kupayi Bremen'e goturdu. Mac boyunca bolca Diego'ya tesekkur pankarti vardi. E haklilar tabi. 

Hiç yorum yok: